Zakelijk in ’t Geheimpje

Meerdaagse training, heisessie, werken aan teambuilding, een brainstormsessie of gewoon vergaderen maar dan even toch anders? Verfrissende ideeën opdoen in een andere omgeving. Echt even weg van alles, maar wel dat lekkere thuisgevoel. Op ongeveer een uur rijden vanaf Utrecht, bent u hiervoor van harte welkom in ons Geheimpje bij Zwolle… Genieten van de groene omgeving in het prachtige Overijsselse Vechtdal.

‘t Geheimpje bij Zwolle…

Rust, ruimte, sfeer en bovenal genieten zijn de kernwoorden die op de Zwaluwhof van toepassing zijn. Prachtig sfeervol ingerichte ruimtes, die optimaal aan kleinschalige bedrijfstrainingen, workshops, vergaderingen en seminars extra inspiratie en kleur geven. De modern huiselijke sfeer, het binnen buiten gevoel en de totale privacy maakt dat iedere deelnemer zich geheel op zijn gemak voelt. Waarlijk een warm huis waar u inspiratie en energie opdoet en waar mensen zich van hun beste kant willen laten zien. U verenigt het zakelijke met het aangename en drinkt uw koffie tijdens de pauze op ons terras terwijl u naar de paarden en koeien kijkt die rustig aan het grazen zijn in de ochtendzon. Grote terrassen met houtkachels en loungebanken maken het plaatje compleet.
Door onze actieve samenwerking met BuitenBusiness, Hiawatha Actief en de prachtige landgoederen om ons heen, kunnen wij u allerlei tussentijdse (actieve) ontspanning aanbieden. Deze unieke accommodatie is te huren voor een dag of meerdaagse sessies op basis van zelfverzorging (meerdaagse) of geheel door ons verzorgd. U kunt uw bijeenkomst zelf inkleuren…

Wilt u meer weten of reserveren?

Bel dan met +31[0]529 436875
of e-mail naar info@zwaluwhof.nl

Villa Vleugel 1

heeft een riante living/bijeenkomstruimte (170 m2), twee grote subruimtes ontvangsthal (36m2) en de hoftuinkamer (50m2), 2 ruime open keukens met kookeilanden. Voor het overnachten 10 kamers met eigen badkamer, waarvan 8 op de eerste verdieping en een 2 kamers op de begane grond. Voor mindervalide personen is er aangepast sanitair op de begane grond. Villa Vleugel 1 is geschikt voor 10 tot 32 personen. Met de 1-persoons boxspring bedden kunnen de riante slaapvertrekken ingericht worden in 1-, 2-, 3- of 4-persoons.

Gehele locatie afhuren met villa Vleugel 2 (6-18-peroons villa} of een dagbijeenkomst, vraag naar de mogelijkheden

Villa Vleugel 2

heeft een grote bijeenkomstruimte (65m2) met aansluitend een compleet ingerichte keuken, voor het overnachten zijn er 6 kamers met elk een eigen badkamer. Villa Vleugel 2 is geschikt voor 6 tot 18 personen. Slaapvertrekken met 1-persoons boxspringbedden kunnen ingericht worden in 1-, 2- of 3-persoons.
De Vleugels van de Zwaluwhof zijn vrijstaand en beschikken over elk een eigen tuin en terrassenen zodat uw privacy gewaarborgd blijft. Alleen met uw team verblijft u in de villa.

Gehele locatie afhuren of een dagbijeenkomst, vraag naar de mogelijkheden

Alle ruimtes zijn flexibel in te richten

Of het nu gaat om leren, creëren, verblijven of ontmoeten naar uw persoonlijke wensen en smaak. Voorzien van alle faciliteiten zoals onder andere:

alle ruimtes zijn in te richten in verschillende settings
mobiele flipovers, mobiel projectiescherm en beamer
draadloos internet wifi
complete keukens voor kookworkshop met alle voorzieningen
gezellige buitenkachels met loungebanken
vergaderfaciliteit: U-opstelling t/m 30 personen
vergaderfaciliteit: school t/m 50 personen
receptie: 20 t/m 100 personen
zitjes in de natuur
de gekozen ruimte altijd exclusief voor uzelf
ruime eigen parkeergelegenheid