Ik wilde jullie nog even bedanken voor de fantastische 2 dagen in jullie accommodatie. Iedereen vond het huis waanzinnig, de workshop schapendrijven vond iedereen hilarisch en het was gewoon top geregeld allemaal. Thanks daarvoor!

Afgelopen week zijn we twee dagen te gast geweest in de Zwaluwhof. Onze groep bestond uit 13 personen. We verbleven in Vleugel 1, een schitterend pand met uitzicht over de weilanden. Wij zochten een plaats waarin vergaderd, ontspannen en overnacht kon worden, zonder gestoord te worden door andere gasten. In overleg met de eigenaren hebben we een programma samengesteld dat perfect paste bij onze groep. Vergaderen, ’s avonds een kookworkshop, ’s morgens een workshop in het hagelnieuwe zwembad in Zwolle (voor ons geboekt door de Zwaluwhof) en een geocoach tocht door de prachtige omgeving. Het overleg vooraf was heel prettig en alles werd tot in de puntjes geregeld. De eigenaren zijn leuke, warme mensen. Wij hebben deze locatie via internet gevonden en het is goed om te weten dat dit “geheimpje” in het echt nog mooier is dan op de site!!

Wij hebben inspiratie, hard werken en goed luisteren weer gecombineerd met gezelligheid, lekker eten en slapen. Het is een perfecte locatie en omgeving. Dank!

Paaszondag gewekt met sneeuw. Geen witte kerst maar een witte Paas. Zo uniek zullen we het niet meer meemaken. Het was een prachtig familieweekend. Deze ervaring smaakt naar een vervolg…

Wat een prachtig huis is het en compleet. We hebben enorm genoten van ons verblijf, ook onze cliënten, voor wie het hier ook ideaal is! Het huis is zeer geschikt voor mensen met een beperking. Ze hebben een geweldige vakantie gehad.Lydia: ‘Ik heb me goed gedragen in het huisje’.  : )
Agnes: ‘Ik hoop en wens dat jullie ons niet vergeten en dat we nog eens terug mogen komen. Bedankt voor de tv op mijn kamer’
Klaas: ‘Erg leuk, mooie paardjes’
Riet: ‘Bedankt voor de mooie vakantie, mooie slaapkamer had ik’
Gina: ‘Ik vond het hartstikke gezellig, leuk huisje!’
Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid en hopelijk tot een volgende keer!

Zwaluwhof scoort
een gemiddelde van 9.1
volgens de gasten van buitenbusiness.nl

Wat een heerlijkheid hier! Het was echt als weer thuis komen. Afgelopen weekend hier op vakantie nu voor werk maar zeker geen straf! Bedankt voor jullie gastvrijheid en goede verzorging en graag tot ziens.

Wat een fijne ervaring om op deze heerlijke locatie te mogen verblijven! Na met onze vriendengroep te hebben gevaren en in de Ardennen te zijn geweest hebben wij de conclusie getrokken: TOP! Dank jullie wel…

Geweldige accommodatie: ruim, schoon, groot en ideaal voor grote gezelschappen en de attente extra’s: Het is op vele aspecten te merken dat de verhuurders, Silvo en Irma, erg meedenken met de gasten waardoor we ons zeer welkom voelden. Het huis ligt op een perfecte locatie met veel fiets- en wandelmogelijkheden in de naaste omgeving. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd familieweekend.

Een onvergetelijke week Zwaluwhof. Met kinderen en kleinkinderen een weekend mijn verjaardag gevierd. Zaterdags een familiereunie gehouden. Dinsdag een 70+ driedaagse begonnen. Het was een fantastisch weekend met schitterend weer. De gastvrije ontvangst en medewerking van de familie Broeks maakt het voor ons een week om nooit te vergeten, en zeker één om verder te vertellen. Ik ben geen schoolmeester, maar ik zou niet weten waarom deze locatie geen 10 zou verdienen.

Een speciale plek voor het vieren van een bijzondere gelegenheid. Het 60-jarig huwelijk van onze (groot)ouders. Een leuke herinnering erbij! Het wat een topweekend…

Wat een fantastisch huis. We hebben genoten!! De meiden uit Nieuwegein