Villa Vleugel 2   |   luxe villa tot 18 personen

Wanneer u met uw familie of  vrienden een weekendje weg gaat, is dat natuurlijk genieten en bij de Zwaluwhof helemaal. Villa Vleugel 2 heeft alles voor een fantastisch verblijf. Deze luxe groepsaccommodatie is de verbouwde koeienstal van de voormalige boerderij en biedt plaats aan 18 personen. Heeft 6 slaapkamers met elk eigen badkamers een grote living met een open keuken en eiland. Een loungehoek, houtkachel en lange houten tafels met luxe stoelen. Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond, buiten zijn aansluitend de terrassen met loungebanken, een veranda met buitenkachel en een schitterende omsloten tuin voor voldoende privacy. Tevens is er de mogelijkheid om een grote 10-12 persoons hottub-jacuzzi bij te huren. Deze staat in de tuin. Kortom zomer en winter heerlijk genieten…

Wilt u kijken naar beschikbaarheid, een optie of een offerte aanvragen klik hier

Weekend Winterkorting: Voor een weekendverblijf in de maanden januari, februari en maart ontvangt u een korting van 400,- per reservering.
Korting geldt voor de particuliere markt.

Wilt u meer weten of reserveren?

Bel dan met +31[0]529 436875
of e-mail naar info@zwaluwhof.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Riante kamers

Alle 6 slaapkamers bevinden zich op de begane grond en hebben elk een eigen badkamer met douche en toilet, heerlijke boxspringbedden en tuindeuren naar buiten. De kamers kunnen ingericht worden in 1-, 2- 3- of 4 persoons. Een kinderledikantje kan op elke kamer bijgeplaatst worden.

Wilt u kijken naar beschikbaarheid, een optie of een offerte aanvragen klik hier

Van alle gemakken voorzien

Villa Vleugel 2 is voorzien van een groot aantal moderne gemakken.

Beschikbaarheid

Tarieven

Faciliteiten

Impressie

Wilt u kijken naar beschikbaarheid, een optie of een offerte aanvragen klik hier