Villa Vleugel 1 | Villa voor 32 personen

De riante vrijstaande, onder architectuur gebouwde luxe villa is geschikt voor 32 personen. Het resultaat is een prachtige mix van landelijke chic en strak modern, waarbij kwaliteit hand in hand gaat met originaliteit en kunstzinnigheid. De verblijfsruimte loopt zo over in de landelijke omgeving. Bij mooi weer is het genieten van de natuur en eet u buiten op het aangrenzende overdekte terras. Prachtig sfeervol ingerichte ruimtes, met een modern huiselijke sfeer, het binnen buiten gevoel en de privacy maakt dat uw verblijf voor een ieder van jong tot oud zich geheel op zijn gemak voelt. Heerlijk een weekend weg met vrienden of familie. U kunt verblijven in ’t Geheimpje bij Zwolle op basis van zelfverzorging of geheel of gedeeltelijk verzorgd. Vraag naar de mogelijkheden.

Door de prachtige ligging van deze bijzondere groepsaccommodatie in de natuur en tussen de landgoederen, is er voldoende ruimte voor verschillende activiteiten en ’s avonds kunt u heerlijk nagenieten met een drankje rond de buitenkachel.

De villa is duurzaam en onder architectuur gebouwd en onze gasten zijn enorm verrast: ‘De werkelijkheid is nog mooier dan de animatie’ een fantastisch compliment voor ons Geheimpje bij Zwolle…

Weekend Winterkorting: Voor een weekendverblijf in de maanden januari, februari en maart ontvangt u een korting van 400,- per reservering.
Korting geldt voor de particuliere markt.
Wilt u kijken naar beschikbaarheid, een optie of een offerte aanvragen klik hier

klik hier voor een impressie animatiefilm

Wilt u meer weten of reserveren?

Bel dan met +31[0]529 436875
of e-mail naar info@zwaluwhof.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Van alle gemakken voorzien…

Vleugel 1 is werkelijk van alle moderne gemakken voorzien.

Beschikbaarheid

Tarieven

Faciliteiten

Impressie

Wilt u kijken naar beschikbaarheid, een optie of een offerte aanvragen klik hier