De vleugels van Zwaluwhof

Heerlijk een weekend weg met familie, vrienden, bedrijf of club. Wij hebben voor u twee sfeervolle villa’s voor grote groepen van 18 of 32 personen.

Een villa exclusief voor uw gezelschap. Geen andere gasten, alleen uw eigen groep. Een ‘private’ hotel, waar u heerlijk een weekend uit bent. Deze unieke locatie in het Vechtdal beschikt over twee eigentijdse groepsaccommodaties met elke hun eigen faciliteiten. Beide Vleugels (villa’s) zijn vrijstaand en u hebben eigen terrassen en tuin. Binnen loopt naadloos over in buiten, waar een heerlijk toeven is onder de veranda of een adembenemend uitzicht over de landerijen.

Villa Vleugel 1

Luxe villa voor groep tot 32 personen

heeft een riante verblijfsruimte (170 m2), ontvangsthal (36m2), 2 ruime open keukens met kookeilanden. Voor het overnachten 10 kamers met eigen badkamer, waarvan 8 op de eerste verdieping en 2 kamers op de begane grond. Voor mindervalide personen zijn er twee badkamers met aangepast sanitair op de begane grond. Villa Vleugel 1 is geschikt voor 32 personen. Met de 1-persoons boxspring bedden kunnen de riante slaapvertrekken ingericht worden in 1-, 2-, 3- of 4-persoons. Aansluitend aan de riante living is een groot overdekt terras met buitenkeuken, houtkachel en heathers zodat het in elk jaargetijde heerlijk toeven is. Indien gewenst is er de mogelijkheid om een grote jacuzzi (10-persoons) bij te huren.

Bekijk Villa Vleugel 1

Villa Vleugel 2

Luxe villa voor groepen tot 18 personen

heeft een grote verblijfs- en vergaderruimte (65 m2) met aansluitend een compleet ingerichte keuken, voor het overnachten zijn er 6 kamers met elk een eigen badkamer. Vleugel 2 is geschikt voor 18 personen. Slaapvertrekken met 1-persoons bedden kunnen ingericht worden in 1-, 2-, 3- of 4-persoons en bevinden zich allemaal op de begane grond. Buiten is er een omsloten tuin met veranda en houtkachel. Indien gewenst is er de mogelijkheid om een grote jacuzzi hottub (10-persoons) bij te huren.

De Vleugels van de Zwaluwhof zijn vrijstaand en beschikken over elk een eigen tuin en terrassenĀ zodat uw privacy gewaarborgd blijft. Alleen met uw groep verblijft u in de villa.

Bekijk Villa Vleugel 2