Over Zwaluwhof

Rust, ruimte sfeer & genieten in ‘t Geheimpje bij Zwolle…
Luxe, comfort, ruimte, sfeer en bovenal genieten zijn de kernwoorden die op de Zwaluwhof van toepassing zijn. Prachtig sfeervol ingerichte groepsaccommodaties, met een modern huiselijke sfeer, het binnen buiten gevoel en de privacy maakt dat uw verblijf voor een ieder van jong tot oud zich geheel op zijn gemak voelt. De Zwaluwhof is gelegen in een prachtig groene omgeving tussen 4 landgoederen op een steenworp afstand van Zwolle.

De Zwaluwhof bestaat uit twee luxe groepsaccommodaties. Vleugel 1 en Vleugel 2. Iedere Vleugel beschikt over een eigen terras, tuin en parkeergelegenheid en zijn vrijstaand van elkaar gelegen. Uw privacy wordt hierdoor optimaal gewaarborgd.

De accommodaties hebben de volgende capaciteit:
Vleugel 1 is een groepsaccommodatie voor maximaal 32 personen
Vleugel 2 is een groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen

Vleugel 1

heeft een riante verblijfsruimte (170 m2), twee grote subruimtes ontvangsthal (36 m2) en de hoftuinkamer (50 m2) ingericht als vergaderruimte, 2 ruime open keukens met kookeilanden. Voor het overnachten 10 kamers met eigen badkamer, waarvan 8 op de eerste verdieping en een dubbele kamer op de begane grond. Voor mindervalide personen is er aangepast sanitair op de begane grond. Vleugel 1 is geschikt voor 32 personen. Met de 1-persoons boxspring bedden kunnen de riante slaapvertrekken ingericht worden in 1-, 2-, 3- of 4-persoons.  klik hier voor een impressie animatiefilm

Vleugel 2

heeft een grote verblijfsruimte (65 m2) met aansluitend een compleet ingerichte keuken, voor het overnachten zijn er 6 kamers met elk een eigen badkamer. Vleugel 2 is geschikt voor maximaal 18 personen. Slaapvertrekken met 1-persoons bedden kunnen ingericht worden in 1-, 2- of 3-persoons.

De Vleugels van de Zwaluwhof zijn vrijstaand en beschikken over elk een eigen tuin en terrassenen zodat uw privacy gewaarborgd blijft. Alleen met uw groep verblijft u in de accommodatie.

Wilt u graag een keer komen kijken dan bent u, na een telefonische afspraak, natuurlijk van harte welkom.
Wij hopen u te mogen begroeten in ons geheimpje bij Zwolle…

 

Met vriendelijke groet,

Silvo & Irma Broeks