Omgeving

Proef met uw groep de pure provincie

Wilt u er even een dagje tussen uit met familie, collega’s of vrienden dan bent kunt u via de site Overijsseltrips ideeën opdoen. Hier vindt u een breed groepsaanbod om de pure provincie Overijssel te proeven. Overijssel staat bekend om haar pure landleven, cultuurhistorische parels en veelzijdigheid op het gebied van waterrecreatie. Voor uw gezelschap is er alle gelegenheid om daar op geheel eigen wijze van te genieten. Ontdek de grenzeloze natuur in WaterReijk Wieden Weerribben, trek erop uit in het Overijsselse Vechtdal, wandel over de Sallandse Heuvelrug of varen door de verrassende IJsseldelta.

Naast het Overijsselse landschap bieden de karakteristieke dorpen en historische (Hanze-)steden volop culturele, culinaire en recreatieve mogelijkheden. Wat dacht u van een culinaire stadswandeling door de stad Zwolle, Deventer of Kampen.

Voor meer actieve uitjes biedt het Vechtdal vele sportieve en recreatieve mogelijkheden. Maar ook in WaterReijk of Salland kunt u al punterend, klauterend of steppend uw energie kwijt. Liever iets ludieks? Stap aan boord van een BBQ Donut, tour rond in een lelijke eend, volkswagenbusje of ga op Koesafari.

Kortom, teveel om op te noemen voor uw familiedag, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of teambuildingssessie. Onder ons kopje activiteiten vindt u ook diverse doorlinks.