Groepen

Heerlijk een weekend weg met familie, vrienden of club. Wij hebben voor u twee sfeervolle groepsaccommodaties voor 18 of 32 personen.

Een vleugel exclusief voor uw gezelschap. Geen andere gasten, alleen uw eigen groep. Een ‘private’ hotel, waar u heerlijk een weekend uit bent. Deze unieke locatie in het Vechtdal beschikt over twee eigentijdse groepsaccommodaties met elke hun eigen faciliteiten. Beide Vleugels zijn vrijstaand en u hebben eigen terrassen en tuin. Binnen loopt naadloos over in buiten, waar een heerlijk toeven is onder de veranda of een adembenemend uitzicht over de landerijen.

De Vleugels van de Zwaluwhof

Vleugel 1 groepsaccommodatie tot 32 personen

heeft een riante verblijfsruimte (170 m2), ontvangsthal (36m2), 2 ruime open keukens met kookeilanden. Voor het overnachten 10 kamers met eigen badkamer, waarvan 8 op de eerste verdieping en een dubbele kamer op de begane grond. Voor mindervalide personen is er aangepast sanitair op de begane grond. Vleugel 1 is geschikt voor 32 personen. Met de 1-persoons boxspring bedden kunnen de riante slaapvertrekken ingericht worden in 1-, 2-, 3- of 4-persoons. klik hier voor een impressie animatiefilm

Vleugel 2 groepsaccommodatie tot 18 personen

heeft een grote verblijfs- en vergaderruimte (65 m2) met aansluitend een compleet ingerichte keuken, voor het overnachten zijn er 6 kamers met elk een eigen badkamer. Vleugel 2 is geschikt voor 18 personen. Slaapvertrekken met 1-persoons bedden kunnen ingericht worden in 1-, 2-, 3- of 4-persoons.

De Vleugels van de Zwaluwhof zijn vrijstaand en beschikken over elk een eigen tuin en terrassenen zodat uw privacy gewaarborgd blijft. Alleen met uw groep verblijft u in de accommodatie.